Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 5 de febrer del 2013

Theron per Adams a 'Dark Places'

L'actriu Charlize Theron substitueix a Amy Adams en el paper protagonista de 'Dark Places', basada en l'obra de Gillian Flynn. Comptant amb la direcció i el guió adaptat de Gilles Paquet-Brenner.

L'argument de 'Dark Places' és els següent:

El dia del setè aniversari de Libby, la seva mare i dues germanes van ser assassinades en el que es va anomenar "El sacrifici a Satanàs de Kinnakee, Kansas". En aquesta situació, la petita Libby va escapar de casa en plena hivernada, pel que va perdre diversos dits de les mans i els peus a causa de congelació, encara que finalment va aconseguir sobreviure. Declarant que l'assassí havia estat el seu germà Ben, de quinze anys d'edat.

Vint anys després, Ben és a la presó i Libby malviu amb una petita renda que li deixa un fideïcomís donat per la gent que, afectada pel drama de la petita, va deixar per a la seva manutenció bàsica.

En aquest context The Kill Club, (El Club de la Matança), un grup de fanàtics d'esdeveniments terribles i sagnants, contacta amb Libby perquè els dongui nous detalls sobre la terrible massacre soferta per la seva família, oferint-li una substanciosa quantitat de diners per que alliberi al seu germà de la presó i així poder guanyar una gran quantitat econòmica. El pla és reconstruir els esdeveniments d'aquella nit, però potser la seva versió no és tan sòlida com tots pensaven, després de tot.

El rodatge podria començar el mes de Setembre en vistes a estrenar-se un any després.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada