Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 26 de febrer del 2013

McAvoy el pròxim prota de 'El Cuervo'

Comencem recopilant les notícies / rumors asociats a aquest projecte. Recordem que la pel·lícula original el director era Alex Proyas i el protagonista era  Brandon Lee (fill de Bruce Lee). 
Per començar vam tindre la primera notícia al respecte, notícia que donaven des de Coming Soon ara fa quasi dos anys, concretament el 8 d'Abril de 2011 quan saltava la notícia sobre el remake de 'El Cuervo', llavorens l'asociat al projecte com a director era Juan Carlos Fresnadillo (28 semanas después, Intruders). El rodatge estava previst per a finals del mateix any, Perssman n'era un dels productors del film i encara no hi havien guionistes asociats al projecte.


El segon rumor i/o notícia al respecte la donaven cinc dies després, el 13 d'Abril de 2011, quan asociaven Bradley Cooper al projecte en qualitat de protagonista.

Doncs ara després de quasi dos anys i d'haver abandonat J.C. Fresnadillo el projecte, surgeixen nous rumors. Ara es des de la web Bloody Disgusting que segueix bastant de prop el projecte per a la nova versió de 'El Cuervo', el còmic de James O'Barr, informa que James McAvoy podria donar vida al protagonista que en el seu dia va encarnar Brandon Lee.



La notícia té forma de scoop, així que no cita fonts -descomptant, és clar, les pròpies i privades de la web que, per si us serveix de referència, ja va apuntar en el seu moment que l'estudi, Relativity Media, havia contactat amb Mark Walhberg com a primera opció. L'acord no va tenir lloc però el mateix actor va confirmar l'acostament.

En qualsevol cas, la intervenció de McAvoy en el film, que dirigirà F. Javier Gutiérrez (3 Dias), dependrà de la durada del seu paper en X-Men: Days of the Future Past.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada