Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 20 de febrer del 2013

'Birth of the Dragon'


El titol de la notícia suposo que no us diu gaire cosa, però si us dic que els guionistes de 'Ali' i 'Nixon' preparen una pel·lícula sobre els origens de Bruce Lee que provisionalment portarà el nom de 'Birth of the Dragon', que us sembla?

Bé a part que pugueu donar la vostre opinió, a continuació us amplio la notícia.



'Birth of the Dragon' és el nom provisional del projecte que relatarà l'ascens a la fama de Bruce Lee, amb un important component d'aventura i acció, a partir d'un episodi de la vida real de l'artista marcial.

Aquest episodi és el combat real que Lee va lliurar contra Wong Jack Man a Oakland, 1964. Es va tractar d'una lluita privada, sense càmeres, després d'un desafiament llançat després que Lee anunciés la seva intenció d'ensenyar kung-fu a estudiants occidentals. Aquí teniu un ampli article sobre el combat.




A partir d'aquest esdeveniment, el llibret de Christopher Wilkinson i Stephen Rivele seguiran les aventures de tots dos mentre combaten contra les tríades que dominen San Francisco en els anys 60. Wilkinson i Rivele són "telita" en el bon sentit: guionistes de Nixon (Oliver Stone), Ali (Michael Mann) i tenen pendent Mercury, la biografia del cantant de Queen que Sacha Baron Cohen vol protagonitzar.

El film serà produït per QED International i Groundswell Productions.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada