Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 6 de febrer del 2013

Ja tenim l'argument de 'The Amazing Spider-Man 2'

Amb l'inici de rodatge de la seqüela des de fa dos dies, que per primera vegada es rodarà integrament a Nova York (ciutat i estat), ja s'ha donat a coneixer l'argument oficial de la pel·lícula.


En una traducció aproximada ve a ser alguna cosa així: "A 'The Amazing Spider-Man 2', a Peter Parker se li complica el dia a dia. Entre atrapar els dolents com Spider-Man i passar temps amb la persona que vol, Gwen, la graduació de l'institut no pot acostar-se més de pressa. Peter no ha oblidat la promesa que va fer al pare de Gwen de protegir-la allunyant-se d'ella, però és una promesa que és incapaç de complir. Les coses canviaran per Peter quan sorgeixi un nou dolent, Electro, coincidint amb el retorn d'un vell amic, Harry Osborn, i el descobriment de noves pistes sobre el seu passat. "

Els nous personatges de Electro i Osborn estaran interpretats per Jamie Foxx i Dane DeHaan respectivament, als quals també s'uniran Paul Giamatti com El Rinoceront, Shailene Woodley com Mary Jane Watson i Colm Feore.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada