Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 2 de febrer del 2013

'La Jungla de Cristal' (Die Hard) celebra el seu 25è aniversari

20 Century Fox a celebrat el 25 aniversari de la projecció de la primera pel·lícula de la saga amb un gran mural davant de l'estudi 8. El mural representa una de les imatges emblemàtiques de la saga del personatge interpretat per Bruce Willis.

'La Jungla de Cristall 5' (Un Buen Dia para Morir) arribarà als nostres cinemes en unes setmanes. Bon moment perquè Twentieth Century Fox celebri les noces de plata de la seva reeixidíssima franquícia cinematogràfica amb una cerimònia celebrada a l'històric plató d'exteriors de l'estudi, durant la qual va ser descobert un enorme mural que representa l'emblemàtic heroi de la pel·lícula, John McClane, davant de l'Estudi 8.


Bruce Willis, que ha encarnat a McClane a les cinc pel·lícules de la sèrie va assistir a la cerimònia acompanyat del seu coprotagonista en el cinquè lliurament, Jai Courtney, que dóna vida a Jack, el fill de McClane, en la nova pel·lícula, i del director d'aquesta, John Moore.

La celebració va incloure una recepció al pis 21 del Fox Plaça, que els incondicionals de la saga reconeixeran com el "Nakatomi Plaza", la zona zero de la imparable acció de la històrica pel·lícula original.

Bruce Willis va comentar que "una de les coses més fascinants d'interpretar McClane és que ell no és pas un superheroi. No té poders ni habilitats especials. És un tipus normal amb el qual qualsevol pot identificar-se. Encara que estiguem contínuament forçant els límits per crear grans escenes d'acció, em sembla que el sentit de l'humor de McClane i la possibilitat d'identificar-se amb ell, són el que de veritat atrau el públic ".

El president i director general de 20th Century Fox, Jim Gianopulos, va afegir: "Fa vint-i-cinc anys, La Jungla de Cristal, John McClane i Bruce Willis van emocionar al públic de tot el món i van crear un nou patró d'acció i aventura. Ara, en vigílies de l'estrena de 'La Jungla: Un Buen Dia Para Morir', ens alegra enormement commemorar i retre homenatge a aquesta perdurable part de la llegendària història del nostre estudi, amb el descobriment d'aquest mural ".

El mural de 'La Jungla de Cristal' se suma a altres murals que commemoren  El Imperio Contraataca, Los Simpson, Sonrisas y Lágrimas, La Tentación Vive Arriba e Incidente en Ox-Bow, i que adornen altres platós de Fox.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada