Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 11 de febrer del 2013

Primera imatge de 'The Motherfucker' de 'Kick-Ass 2'

Gràcies al merchandising podem veure la primera imatge del dolent de 'Kick-Ass 2', 'The Motherfucker', interpretat per Christopher Mintz-Plasse.


Recordem l'argument de 'Kick-Ass 2':

Després que la boja valentia de Kick-Ass (Aaron Johnson) inspirés a una nova onada de croats emmascarats, liderada pel Coronel Stars i Stripes (Jim Carrey), el nostre heroi s'uneix a ells en la patrulla. Quan aquests superherois amateurs són perseguits per Red Mist (Christopher Mintz-Plasse), renascut com The Motherfucker, només la hàbil lluitadora Hit Girl (Chloe Grace Moretz) pot per evitar que caiguin aniquilats.

Quan vam veure per última vegada a Hit-Girl hi ha Kick-Ass, intentaven viure com adolescents normals, Mindy i Dave. Amb la graduació imminent i sense saber què fer, Dave decideix iniciar el primer equip de superheroi amb Mindy. Malauradament, quan Mindy és arrestada per escapolir-se com Hit-Girl, es veu obligada a retirar-se, deixant navegar pel seu compte pel terrorífic món de les noies dolentes del seu institut. Sense ningú a qui recórrer, Dave uneix forces amb Justicia para Siempre, liderat per un exmafioso convers anomenat Coronel Stars i Stripes.

Just quan comencen a marcar una veritable diferència als carrers, el primer super dolent del món, The Motherfucker, crea la seva pròpia lliga del mal i posa en marxa un pla per fer-li pagar a Kick-Ass i Hit-Girl el que li van fer al seu pare. Però només hi ha un problema amb el seu pla: si et fiques amb un membre de Justicia para Siempre, et fiques amb tots.

Per aquesta segona entrega tenim en el lloc de director a Jeff Wadlow, amb un guió co-escrit per ell i Matthew Vaughn, que també exercirà com a productor.


L'estrena de 'Kick-Ass 2: Balls To The Wall' queda pel 23-08-2013. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada