Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 7 de febrer del 2013

Marvel crea un nexe entre les seves pel·lícules

Marvel ha creat un nexe entre 'Los Vengadores' i 'Iron Man 3', mitjançant una mini-sèrie de dos exemplars anomenada 'Iron Man 3 Prelude', la qual ja està disponible a la Marvel Store (en anglès) a un preu de 2,99 dòlars cadascun (5,98 dòlars la mini-sèrie completa) . Amb un total de 45 pàgines es desgranen elements importants per conèixer abans de l'estrena cinematogràfic de 'Iron Man 3', els quals exposo a continuació.


La mini-sèrie 'Iron Man 3 Prelude' arrenca amb el combat final de 'Los Vengadores' (comencen una sèrie de Spoilers per a tota aquella persona que no veiés la pel·lícula dirigida per Joss Whedon). En aquest combat Tony Stark està en problemes combatent contra els Chitauri amb la resta de 'Vengadores', i li demana ajuda per ràdio a Màquina de Guerra. Però en aquest moment Rhodes es troba en els seus propis problemes, concretament lluitant en plena emboscada a la Xina, fins on va arribar seguint la pista de l'organització criminal i terrorista dels Deu Anells. Pel que sembla el Mandarí, líder dels Deu Anells, li va fer una emboscada a Màquina de Guerra per apoderar-se de la seva armadura i així tenir a les mans la tecnologia de Tony Stark.

Finalment Màquina de Guerra aconsegueix escapar del parany estès pel Mandarí a la Xina (aquesta emboscada s'efectuava mitjançant un potentíssim enginy robòtic facilitat per Indústries Hammer, també present a 'Iron Man 2' facilitant al seu torn l'armadura i els drones a Whiplash) . Rhodes arriba a Nova York just quan els 'Vengadores' ja estan gaudint del seu shawarma (kebab), amb l'exèrcit de Loki totalment aniquilat i el propi Loki capturat, amb el poderós cub còsmic fora de perill.

La calma arriba per un moment a la vida de Tony Stark i decideix recloures al taller de la seva mansió de Malibú per crear un bon nombre d'armadures i millorar la seva. Tony Stark mostra a Rhodes la seva nova Legió d'Acer (Iron Legion), o el que és el mateix, un gran grup d'armadures que es controlaran a distància pel mateix Tony Stark amb l'assistència de Jarvis.

Stark està decidit a superar qualsevol rival que s'enfronti contra ell, i d'aquí la creació de la nova Iron Legion. El següent pas seria generar un sistema de control prou potent com per optimitzar el funcionament de les diferents unitats de combat. Nexe amb la tecnologia extremis per la qual se sotmetrà a una operació de gran risc en terres xineses.

Els Deu Anells no s'en van de buit en el combat amb Màquina de Guerra, ja que el Mandarí és informat d'una sèrie de dades tècniques de gran valor amb vista a un posterior atac a Iron Man a casa, tal com podem veure en els tràilers de 'Iron Man 3', quan diversos helicòpters destrueixen la mansió de Malibú a base de sengles míssils.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada