Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 18 de febrer del 2013

Peter Dinklage com a Bolivar Trask a 'X-Men: Days of Future Past' ?

S'ha sabut segons uns rumors, que l'actor Peter Dinklage (A Games of Trones) podria encarnar al dolent de "torn" a 'X-Men: Days of Future Past'.

Biografía del personatge en qüestió:

El personatge de Bolivar Trask es descriu com un antropòleg que va veure el sorgiment dels mutants com una amenaça per a la humanitat. Bolivar va ser també el pare de Larry Trask, qui irònicament va ser revelat que era un mutant amb poders de precognición. Bolivar s'havia adonat d'això, i li va donar al seu fill un medalló que suprimia els seus poders.

Bolivar va decidir que la humanitat havia de lluitar contra els mutants i va desenvolupar guardians robòtics per als humans, coneguts com els Centinelas. El seu fill Larry va ser protegit de l'habilitat dels Centinelas de detectar mutants degut al medalló que Bolivar li havia donat. Bolivar va publicar articles sobre l'amenaça dels mutants. Un d'aquests articles mostrava una il·lustració de tirans mutants mantenint als humans com esclaus. Aquesta il·lustració es convertiria en un símbol de les relacions entre humans i mutants, i diversos anys després Quentin Quire i la seva Omega Gang basarien la seva aparença en aquesta imatge.

El professor Charles Xavier va convidar a Trask per a un debat públic sobre les relacions entre humans i mutants. Els arguments de Xavier que els mutants eren com els humans i que no eren malvats, no van convèncer Trask i ell va revelar als 
Centinelas.Trask i els seus científics aparentment havien creat una programació tàctica i estratègica oberta i adaptativa per als robots.

El mateix Trask i els Centinelas tenen una greu confrontació, encara que aquest aspecte es podria considerar com spoiler cinematogràfic, per la qual cosa caldrà esperar novetats de la pel·lícula.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada