Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 19 de febrer del 2013

'Guardianes de la Galaxia'

Novetats respecte al seu repartiment. Quan fa uns dies confirmaven a Chris Pratt com a Star-Lord, i dels rumors que situen a Jim Carrey com a Groot i Adam Sandler com a Rocket Racoon, ara es possible que es confirmi la participació de Jason Momoa (Conan The Barbarian o Khal Drogo a Juego de Tronos) com a Drax, El Destructor.


Drax - Momoa

'Guardianes de la Galaxia', un grup de superherois interestel·lar que vigilen per la pau de l'Univers i que es barrejarà amb les històries de la Terra 616 (en els còmics els 'Guardianes' són de la Terra 691) o el que és el mateix, la realitat principal de les històries Marvel que estem veient a la gran pantalla. 

Els papers de Carrey i Sandler, segons els rumors, seria per "posar" la veu i els moviments, mitjançant la seva captura -tal com a fet Andy Serkis (Gollum, Cèsar El Palneta de los Simios 2011)- als respectius personatges, ja que aquests serien reproduits digitalment.

Rocket Racoon - Sandler


Groot - Carrey
Tenim així un altre dels components de la colla estel·lar. S'unirà Iron Man al grup com durant bona part dels còmics? Està Hulk relacionat amb ells com s'ha anat rumorejant per començar Planet Hulk? A continuació us recordem la plantilla al complet de Els Guardians de la Galàxia, perquè aneu associant cares ...


D'esquerra a dreta: Drax El Destructor, Groot, Star-Lord, Rocket Raccoon i Gamora (Punxeu a la imatge per veure-la més gran)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada