Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 2 de febrer del 2013

Cumberbatch podria substituir a DiCaprio a 'Imitation Game'



Benedict Cumberbatch que aquest estiu serà el dolent en l'estrena de 'Star Trek 2: En la Oscuridad' o que està rodant la pel·lícula sobre el fundador de 'Wikileaks', això sense oblidar la seva participació en la exitosa sèrie Britànica Sherlock.


El guió de 'Imitation Game' és obra de Graham Moore. L'argument de la pel·lícula ens parla d'Alan Turing, geni de la informàtica que va jugar un paper fonamental en la creació de l'ordinador modern. A més també segueix les aventures de Turing durant la Segona Guerra Mundial per tal de desxifrar el codi Enigma, utilitzat pels nazis per a comunicar secretes. Encara que en un estrany gir del destí va ser empresonat a Gran Bretanya per ser homosexual.


El projecte de 'Imitation Game' va estar en l'anomenada llista negra de Hollywood des de l'any 2011. Fins que finalment Warner va adquirir els drets per a la seva explotació cinematogràfica.

La direcció del projecte recau en mans de Morten Tyldum mentre que el rodatge podria començar a mitjans d'enguany, la seva estrena queda ja pendent de distribució per a principis de 2014.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada