Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 20 d’abril del 2017

'Aladdin'.


El passat mes d’octubre es va donar a conèixer que Guy Ritchie estava negociant per dirigir la pel·lícula en Live Action de ‘Aladdin’, un altre dels clàssics Disney. Després de l’èxit que ha tingut l’adaptació de ‘Beauty and The Beasts’ la qual està aportant forces diners a les arques de Disney (+ de 1.046M$), i amb la imminent adaptació també de ‘Dumbo’ (Tim Burton), ‘Mulan’ (Niki Caro) i ‘El Rei Leon’ (Jon Favreau).

Cinc mesos després, DHD informa que Disney està a punt de trobar intèrpret per encarnar al geni de la làmpada, amb la difícil missió d’ocupar el lloc e interpretació, que en va fer Robin Williams en la versió animada dirigida per Musket i Clemens l’any 1992, on va prestar la seva veu.

L’escollit (en negociacions encara) es Will Smith, que no es el primer cop que s’associa a un projecte en Live Action de Disney, ja va estar en conversacions per participar en la adaptació Live Action de ‘Dumbo’ dirigida per Tim Burton. Les conversacions però no van arribar a bon port i va ser la ruptura de les negociacions entre Smith i l’estudi.

Ara, es qüestió de temps. Se suposa que ‘Aladdin’ començarà rodatge en el Regne Unit el pròxim mes de Juliol i que s’allargarà durant sis mesos. Cal recordar que del guió se n’encarrega John August (Big Fish).

-En el record, el guinyo a Jack Nicholson en la versió animada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada