Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

divendres, 21 d’abril del 2017

'James Bond'.


El dimarts passat, segons informa el New York Times, el president i conseller delegat de Sony Corporation, Kazuo Hirai, va explicar durant una hora a representants de Eon Productions, la companyia propietària de les adaptacions de les novel·les de James Bond i co-dirigida per Barbara Broccoli i Michael G. Wilson, perquè haurien de renovar la llicència amb Sony Pictures, la responsable de cofinançar i distribuir les últimes quatre pel·lícules, fins al final de l’acord que va expirar l’any 2015, després de l’estrena de Spectre.

-Acord força complex que THR explica en l’enllaç, i que en resum ve a dir: Que l’estudi va acabar minimitzant la seva inversió per ‘Spectre’ la qual va tenir un pressupost de 250M$, segons versió oficial, 300M$ sense comptar incentius i fonts extraoficials, a canvi d’obtenir uns 30M$ de benefici nets-.

Tot i aquest contratemps de l’expiració del contracte ara fa dos anys, Sony vol continuar lligada a la franquícia. Però a dia d’avui ja no esta sola en la “subhasta” de la llicència de distribució ja que també segons informa NYT s’hi ha sumat Warner, Universal, 20th Century Fox i Annapruna Pictures -productora de Megan Ellison responsable de ‘Zero Dark Thirty’ i ‘Puro Vicio’. Els que no entraran en la “subhasta” són Paramount i Disney.

Per ara lo que ha plantejat Eon (i des de MGM, copropietària de la franquícia, tot i que sense capacitat per distribuir-les, ni finançar-les en la seva totalitat, d’aquí que busqui l’ajuda d’altres estudis) es la mateixa per tots: guanyi qui guanyi, coproduirà en principi una sola pel·lícula de Bond, un a clàusula que pot negociar-se després de l’estrena de la mateixa.

Tot i això Eon serà qui tindrà la última paraula pel que fa a control creatiu, elecció de director i fins l’última línia del guió, tot això passa per Broccoli i Wilson.

Sobre la continuïtat o no de Daniel Craig encara es una incògnita segons fonts consultades del NYT (cinc persones des del anonimat). Tot i això a principis de mes Page Six va donar per segura la continuïtat d’una entrega més de Daniel Craig. En això la que te la última paraula es Broccoli, si ella vol Craig i l’actor també, doncs ningú podrà dir el contrari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada