Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimecres, 5 d’abril del 2017

'Once Upon a Time in Venice'.

Nova pel·lícula de Bruce Willis, tot i que ja té pendents dos projectes amb Emmett/Furla/Oasis, el que serà el seu 13è projecte amb aquesta companyia, segons DHD.


Però el que ens ocupa ara és ‘Once Upon a Time in Venice’, títol de la pel·lícula produïda per Nicolas Chartier, “Jefe” a Voltage Pictures -responsable de dur a la gran pantalla ‘En Tierra Hostil’- i que la seva primera pel·lícula té de tema de fons el que ja es habitual últimament en pel·lícules d’acció, alguna cosa li ha passat al gos del protagonista.

Willis és un investigador privat Steve Ford, el qual el seu gos Buddy acaba en mans d’una banda de narcotraficants liderada per Jason Momoa, qui obliga, a canvi de l’alliberació del gos, a que recuperi un gran carregament de droga robat als propis criminals. Ford i el seu amic -interpretat per John Goodman- comencen l’aventura per recuperar el carregament, per Venice Beach en el que sembla a ser que serà l’escenari de l’acció i el que dona títol a la pel·lícula.

La pel·lícula estarà escrita i dirigida per Mark Cullen i Robb Cullen, responsables també de ‘Copout’. Completen el repartiment Thomas Middleditch, Famke Janssen, Adam Goldberg i Kal Penn. S’estrenara als cinemes i VOD el pròxim 16 de Juny.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada