Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

diumenge, 23 d’abril del 2017

'Saga Fast & Furious'.


Universal Pictures prepara el primer spin-off the ‘Fast & Furious’, centrat en els personatges de Jason Statham (Deckard Shaw) i Dwayne Johnson (Luke Hobbs). Deadline explica que serà una “buddy movie” en el que formaran duo Hobbs i Deckard, aquest últim ha passat de dolent a bo en una sola pel·lícula – de ‘Furious 7’ a ‘The Fate of The Furious’ (Fast & Furious 8)-. Variety per la seva part confirma la noticia i afegeix a Charlize Theron, dolenta en aquesta última entrega que també es podria unir aquests dos personatges.

Tots els que han anat a veure la 8ª entrega, la qual s’aproxima als 800M$ (772.396.220$), diuen que la química entre Dwayne i Statham és un dels punts àlgids de la pel·lícula, els propis actors han desenvolupat una amistat i s’han donat compte que es una oportunitat per a fer una pel·lícula conjunta en solitari.

Chris Morgan, constructor d’aquesta saga des de ‘Tokyo Drift’, està començant a crear la idea per després escriure-la i no hi ha cap comentari respecte a la participació de Vin Diesel en el projecte; augmentant els rumors dels problemes artístics que hi ha entre actors de la saga i principalment entre Diesel i Johnson, degut al opriment control creatiu que exerceix com a productor.

La idea seria estrenar la pel·lícula mentre s’està treballant en la 9ª entrega (19/04/2019). Recordem que han anunciat que ‘Fast & Furious’ acabarà amb la 10ª entrega (02/04/2021).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada