Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 20 d’abril del 2017

'Captain Marvel'.


Variety va anunciar ahir els directors que s’encarregaran de dirigir ‘Captain Marvel’, la pel·lícula protagonitzada per Brie Larson (Room) i que s’estrenarà el 8 de Març de 2019, es tracta de Anna Boden i Ryan Fleck.

Tot i això Marvel encara no ho ha fet oficial, però el mitjà diu que la decisió es definitiva arrel de les nombroses reunions que han mantingut ambdós realitzadors alhora d’examinar la seva perspectiva sobre el personatge, concebut com un dels grans puntals de la nova etapa Marvel un cop acabi aquesta fase 3 amb “Avengers: Infinity War”.

Els dos directors han treballat sempre junts des dels seus inicis, ella va ser co-guionista amb Fleck de la pel·lícula ‘Half Nelson’, dirigida en solitari per Fleck i protagonitzada per Ryan Gosling, i des de llavors s’ha sumat al treball de realitzadora juntament amb el seu company en pel·lícules com ‘Sugar’, ‘Mississipi Grind’, i ‘Una Historia Casi Divertida’. També han participat en projectes televisius, com episodis de ‘Billions’ o ‘The Affair’.

Conjuntament amb la parella, segons THR, Marvel també ha estat tantejant les opcions de Taylor-Johnson, Jennifer Kent (The Babadook) i Jennifer Yuh (Kung Fu Panda 2).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada