Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimarts, 18 d’abril del 2017

'James Gunn'.


A deu dies de l’estrena de ‘Guadrians of The Galaxy vol.2’, James Gun el seu director ha confirmat la seva participació en la tercera entrega, que escriurà i dirigirà. El director afirma que servirà per tancar la trilogia al “actual arc” del supergrup en que va estrenar la primera entrega el 2014 i “contribuir a catapultar personatges Marvel, antic i nous, durant els pròxims deu anys i més enllà”.

Gunn acaba amb els rumors de “estar fart” que va comentar en una entrevista a Complex, publicada el mes passat, en la que no estava gaire convençut de dedicar uns “altres tres anys de la seva vida” a la preparació d’una última entrega de ‘Guardians of The Galaxy’.

Les declaracions les va fer poc després de l’estrena del thriller ‘The Belko Experiment”, que ell mateix va escriure i que recorda als primers i petits esforços de Gunn, com a guionista de la nova versió de ‘Amanecer de los Muertos o Slither’.

THR avança que la segona entrega de ‘Guardians’ s’estrenarà el primer cap de setmana amb una recaptació de 150M$ als USA. A Disney li convé tenir a prop Gunn, ‘Guardians’ es una franquícia realment fiable.

A continuació el post de Facebook integra de Gunn on confirma el cansament acumulat, i confirma que la seva decisió final ha tingut lloc després de “molts mesos de reflexió”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada