Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimecres, 19 d’abril del 2017

'Josh Brolin'.

Josh Brolin ja ha començat el procés per convertir-se en Cable en la seqüela de ‘Deadpool’, i es que l’actor encarregat també de interpretar al dolent de ‘Avengers: Infinity War’ Thanos, ha penjat en el seu compte d’instagram el procés de caracterització.

Una publicación compartida de Josh Brolin (@joshbrolin) el
Aquesta imatge l’ha penjat l’actor a mode resposta, arran d’un comentari que va fer Reynolds en l’elecció del dolent. El protagonista de ‘Deadpool’ va publicar a les xarxes socials: “FOX...Perquè aquesta maleïda merda? ¡¡¡No pots tenir a dos personatges diferents en el mateix univers!!! Mai funcionarà”. Brolin ha decidit adaptar la personalitat del seu nou personatge per ensenyar que ha començat la seva transformació, que Reynolds es la seva “pendona”ß--busqueu al diccionari- i que està meditant mentre es converteix en el temut Cable.

Una publicación compartida de Josh Brolin (@joshbrolin) el
En un principi encara no hi ha data d’estrena en els nostres cinemes, però en un principi està programada per al 2018. El director David Leitch a assegurat que aquesta seqüela inclourà molta més acció que la primera entrega i els rumors apunten a un petit cameo de Hugh Jackman que s’interpretaria a ell mateix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada