Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 13 d’abril del 2017

'Fantastic Beasts 2'.

Jude Law s’uneix a la segona entrega de ‘Fantastic Beasts’ en el paper del jove Albus Dumbledore.

Així Law s’uneix els ja confirmats per a la segona entrega Eddie Redmayne (Newt Scamander), Johnny Depp (Gellert Grindelwald) i Ezra Miller (Credence Barebone). Law agafarà el relleu a Richard Harris i Michael Gambon que varen ser els actors que el van interpretar a la saga ‘Harry Potter’.

Law, que en aquests moments esta tenint gran èxit en la seva carrera gràcies al paper a la sèrie ‘The Young Pope’, interpretarà a Dumbledore durant l’etapa de 1928 a 1945 en les pròximes seqüeles de ‘Fantastic Beasts’, enfrontant-se a Johnny Depp en el paper del mag obscur Gellert Grindelwald. L’amistat i la posterior enemistat s’anomena de passada a ‘Harry Potter and the Deathly Hallows’ i aquestes pel·lícules serviran millor per saber com acaba aquesta història.

S’ha fet amb el paper per davant d’altres candidats com: Christian Bale, Benedict Cumberbatch, Mark Strong i Jared Harris, fill del propi Richard Harris.

Tot i que en aquesta segona entrega el personatge principal es centri en Dumbledore, ‘Fantastic Beasts’ seguirà tractant-se des del punt de vista de Newt Scamander (Eddie Redmayne) i les seves investigacions al llarg de les dècades en la missió de documentar els animals del món màgic. La seqüela estarà ambientada a Paris, profunditzarà en la seva relació amb el personatge interpretat per Zoe Kravitz, de qui es va poder veure petits apunts en la primera entrega.

El projecte de ‘Fantastic Beasts’ estarà format per un total de cinc pel·lícules, totes dirigides per David Yates i amb J.K Rowling involucrada directament amb el guió. Aquesta segona entrega s’espera per al 2018.

Notícia via Variety.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada