Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

diumenge, 23 d’abril del 2017

'The 15:17 to Paris'.

La nova pel·lícula de Clint Eastwood es diu ‘The 15:17 to Paris’, adaptació del llibre que descriu l’intent de assalt realitzat per Ayoub El Khazzani contra un tren de passatgers el 21 d’Agost de 2015 mentre feia el recorregut Amsterdam-Paris, abans de ser reduït pels seus passatgers, entre ells dos militars estatunidencs fora de servei. El Khazzani des de llavors a la presó per intent de atac terrorista, intent d’assassinat i conspiració.

El llibre explica els fets des de la prespectiva de tres passatgers estatunidencs, els militars Spencer Stone i Alex Skarlatos, els quals van rebre ajuda de diversos passatgers (un francès i un franc-estatunidenc entre d’altres) a l’hora de reduir a El Khazzani, qui va pujar al tren armat amb un fusell d’assalt AKM, un còctel molotov, una pistola i diversos cargadors. Tres persones van resultar ferides.

El guió serà escrit per Dorothy Blyskal, ajudant de producció de ‘Live by Night’ y col·laboradora del propi Eastwood en la seva última pel·lícula ‘Sully’.

La pel·lícula estarà produïda per Time Moore, Kristina Rivera i Jessica Meier.

La notícia des de DHD.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada