Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 27 d’abril del 2017

'Gemini Man'.

Ang Lee juntament amb Jerry Bruckheimer, dirigirà i produirà respectivament la pel·lícula ‘Gemini Man’. Aquest projecte es va començar a gestar fa 20 anys i inicialment anava a ser dirigit per Tony Scott, escrita per Darren Lemke (Pactar con el Diablo). Jonathan Hensleigh (Jungla de Cristal: La Venganza) la va reescriure l’any 2001. I van preguntar a Ford, Gibson i Eastwood, però es van adonar que encara no existia els mitjans tecnològics per tirar endavant el projecte.

‘Gemini Man’ explica la situació de la terra en un futur, dominada per un govern militaritzat en el que malviu Alexander Kane, un assassí a sou obligat a tornar a l’acció per desfer-se de la seva última víctima: Rye, un clon 25 anys més jove que ell, en el punt àlgid de les seves habilitats, i amb la capacitat d’anticipar-se a tots els seus moviments.

El desaparegut Stax Report en deixava un resum una mica més en profunditat sobre el projecte, tal i com es trobava a principis de la passada dècade. Hem de dir però que no va arribar a desaparèixer del tot: Curtis Hanson anava a rodar una versió de pressupost reduït l’any 2009, abans de la seva mort, i Joe Carnahan va preparar una mostra del que podríem veure en la pel·lícula l’any 2012 per mostrar als estudis el to que tindria una hipotètica adaptació, que mai va succeir.

Aquest any Ang Lee esta en negociacions per a dirigir la pel·lícula i Will Smith esta en conversacions per a protagonitzar-la sempre i quant la seva agenda li permeti. El projecte s’esta desenvolupant sota el segell de Skydance estudis de David Ellison (Mission Impossible) i l’home que sempre va estar d’una manera o altre implicat en el projecte, que va començar sota el segell de Touchtone Pictures: Jerry Bruckheimer.

Via THR

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada