Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

divendres, 14 d’abril del 2017

'Atomic Blonde'.

L’equip de directors de ‘John Wick’, després de l’èxit de la cinta protagonitzada per Keanu Reeves, se’ls van presentar varis projectes per a realitzar, per això van decidir separar-se per a dur-los a terme tots.

Per una banda Stahelski va continuar amb la seqüela, ‘John Wick: Pacto de Sangre’ -On als Estats Units ha estat tot un èxit, on es parla que es una digne successora de l’original, ampliant tant les localitzacions com la gent que es carrega John Wick- i Leitch mentrestant es va quedar amb un projecte que duia temps desenvolupant, ‘The Coldest City’, un thriller ambientat durant la caiguda del mur de Berlin amb Charlize Theron, James McAvoy, Toby Jones, Eddie Marsan, Sofia Boutella i John Goodman com a protagonistes.

Podria ser un Thriller polític de l’epoca? Doncs no, perquè ‘The Coldest City’ s’ha transformat i ara es diu...

‘Atomic Blonde’ la qual podríem anomenar perfectament ‘Jane Wick’. La pel·lícula s’estrena el 28 de Juliol, però abans ha tingut una primera projecció al Festival SXSW d’Austin el passat mes de Març.

A ‘Atomic Blonde’ Theron interpreta a un agent del MI6 enviada a Berlin per recuperar una llista que conté les identitats dels agents dobles infiltrats a la Alemanya dividida. Un cop allà tindrà que unir forces amb el cap de l’estació interpretat per McAvoy, per impedir que es desestabilitzi el servei de intel·ligència occidental.

Leitch i Stahelski seguiran de moment les seves carreres per separat, un realitzant ‘Deadpool 2’ -que compte amb la col·laboració en el guió de Drew Goddard (Daredevil de Netflix, The Martian)- i el reinici dels immortals respectivament.


        

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada