Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dissabte, 1 d’abril del 2017

'Joss Whedon'.

Des de Variety anuncien que Joss Whedon (‘The Avengers’ ‘Avengers: Age of Ultron’), es troba en converses amb Warner/DC per a dirigir la pel·lícula de ‘Batgirl’.

‘Batgirl’ es un dels personatges més coneguts del univers de Batman. Tot i que han sigut varies les que han sigut Batgirl en els còmics, el rol s’associa a Barbara Gordon, filla del comissari de policia de Gotham i protagonista original amb l’aparició del personatge l’any 1967 de la mà de Gardner Fox i l’artista Carmine Infantino.

Aquesta pel·lícula formarà part de l’univers Warner/DC i en la pel·lícula apareixeran altres personatges, segons Variety.

Per a Whedon suposa una “reconciliació” amb el món cinematogràfic de DC, després d’intentar realitzar una adaptació de Wonder Woman. Arriba a les seves mans un personatge, que a finals de 2015 aproximadament, ha estat renovada a les vinyetes, amb un estil fresc, alegre i juvenil que esta funcionant de maravella, sense menys prear la etapa anterior de Gail Simone. Ara, en el paper, està en mans de la guionista Hope Larson (A Wrinkle in Time, Goldie Vance).

Segons fonts des de Entertainment Weekly, la adaptació que es vol fer està agafant com a base precisament la de Simone, iniciada l’any 2011 i que ens presenta a una Barbara Gordon recuperada físicament després del dispar del Joker que la va deixar paralitzada de cintura en avall, tot i que encara arrosegant el trauma psicològic. Una versió en definitiva, més dura que la que es donava a entendre en un principi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada