Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

divendres, 14 d’abril del 2017

'Apple'.


Si això es confirmés podria ser una notícia monumental, si fa uns mesos s’anunciava la compra per part de AT&T de Warner Bros per 85.000M$, ara salta la sorpresa quan Apple anuncia la possibilitat de comprar The Walt Disney Company per valor de 200.000M$. Segons informa Variety, Apple estaria buscant construir una plataforma per tal de poder competir amb Netflix, amb tot el catàleg de cine i TV de Disney disponible en els seus iPhones, iPads i MacBooks. A més Apple integraria tots els seus productes i software en els diversos parcs temàtics de Disney per tot el món.

El que dona suport aquest rumor, es que Apple ja va està darrera l’adquisició de Warner Bros que finalment va comprar AT&T la tardo passada. Aquest rumor arriba després de que s’hagi especulat que Disney estava pensant fer una oferta per comprar Netflix, un moviment que els analistes van qüestionar i que va dur a l’empresa del ratolí a repensar-s’ho.

Recordem que Disney ja té dins de les seves filials a Pixar, Lucas Film i Marvel, aquestes últimes comprades fa 5 anys i 8 anys respectivament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada