Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 19 de desembre del 2018

'Aladdin'.


Gràcies a la revista Entertaiment Weekly, podem veure les primeres imatges oficials de la adaptació a ‘live action’ d’un dels seus clàssics, ‘Aladdin’. En aquestes imatges, inclosa una portada, podem veure a la Princesa Jasmine (Naomi Scott), Aladdin (Mena Massoud) i al geni (Will Smith).

‘Aladdin’ està dirigida per Guy Ritchie (‘Sherlock Holmes’ saga, ‘The Man from U.N.C.L.E), amb un guió de John August (‘Dark Shadows’, ‘Big Fish’) basat en el film animat de 1992 ‘Aladdin’ de Disney. El productor és Dan Lin (‘The Lego Movie’), i el guanyador d’un Globus d’Or Marc Platt (‘La La Land’), Jonathan Eirich (‘Death Note’) i Kevin De La Noy (‘The Dark Knight Rises’) seran els productors executius. 

El compositor Alan Menken (‘Beauty and the Beast’, ‘The Little Mermaid’), guardonat vuit vegades per la Acadèmia, compondrà la banda sonora, que inclourà noves cançons originals escrites per ell i els compositors guanyadors d’Oscar’s, Howard Ashman (‘Little Shop of Horrors’) i Tim Rice (‘The Lion King’), així com dues noves cançons escrites per Menken i dels guanyadors del premis Oscar i Tony, Benji Pasek i Justin Paul (‘La La Land’, ‘Dear Evan Hansen’).

‘Aladdin’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 24 de Maig de 2019 a USA.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada