Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 18 de desembre del 2018

'Lady and the Tramp'.


El clàssic de Disney ‘Lady and the Tramp’, és una de les altres adaptacions a imatge real que ha posat en marxa Disney. Segons ha explicat a Collider, el actor que participarà en el film, Thomas Mann, els actors treballaran en el film amb gossos reals. Tot i això si que utilitzaran el CGI, en les escenes en que els gossos interactuïn entre si. Mann va explicar que el l’adaptació es mantindrà fidel al film original incloent la famosa escena del espagueti.

Mann va dir: “ Qui no voldria veure dos gossos reals fer-se un petó damunt d’un plat de espagueti?” Va dir, al mateix temps que explicava el difícil procés de treballar amb animals reals. “Tens que ser molt pacient perquè tens que fer-ho bé per quan ells ho fan bé. Va ser molt divertit. Era molt bonic, tots els dies, tenir un munt de gossos per jugar. Va fer el treball menys estressant”.

El repartiment principal hi podem trobar els següents actors: Tessa Thompson (‘Thor: Ragnarok’, ‘Sorry to Bother You’) posarà la veu a Lady, Justin Theroux (‘The Spy Who Dumped Me’) posarà la veu a Tramp, Thomas Mann (‘Kong: Skull Island) serà Jim Dear, Kiersey Clemons (‘Flatliners’) serà la dona de Jim, Darling, Ashley Jensen (‘The Lobster’, ‘Hysteria’) serà la veu de Jackie i Benedict Wong (‘Doctor Strange’) posarà la veu a Bull, el Bulldog Angles.

Charlie Bean (‘The Lego Ninjago Movie’, ‘Tron Uprising’) dirigirà la pel·lícula, basat en un guio de Andrew Bujalski. Com ja he dit, Thomas Mann i Kiersey Clemmons seran els actors de carn i ossos, la resta d’actors donaran veu a les animacions per CGI, tal com va succeir a ‘Jungle Book’ i ‘Beauty and the Beast’.

‘Lady and the Tramp’ explica la història d’un coker Spaniel americà anomenada Lady, que viu amb una família de classe mitja alta, però es veu desplaçada quan la família te un nadó. Lady acaba coneixent a un gos mestís conegut com el Tramp (vagabund) dels carrers. Inicien una aventura romàntica i finalment s’acaben enamorant.

Aquest film, s’estrena en el servei de streaming de Disney, Disney+, que posarà en marxa el 2019 i que tindrà entre quatre i sis pel·lícules al any. També hi hauran continguts de Pixar, Marvel i Star Wars que seran d’estrena exclusiva a la plataforma.

‘Lady and the Tramp’ encara no compte amb data d’estrena.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada