Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimarts, 4 de desembre del 2018

'Blue Beetle'.


Via The Wrap, ens informen de que Warner/DC adaptaran el còmic de Blue Beetle. El director escollit per a dirgir el film ha estat Gareth Dunnet-Alcocer (‘Scarface’, ‘Miss Bala’).

El còmic va ser creat per Keith Giffen, John Rogers i Cully Hammer. L’adolescent Mexicà-americà Jaime Reyes és el tercer personatge en adquirir l’armadura de Blue Beetle, després d’haver-ho dut Dan Garret i Ted Kord. El personatge va aparèixer per primer cop l’any 2006 a Infinite Crisis #5, i seguint amb la seva pròpia sèrie que debutaria el Maig del 2006 amb Blue Beetle #1.

Jaime Reyes descobreix l’escarabat Blue Beetle, un dia tornant a casa després de l’escola amb dos dels seus millors amics, Paco i Brenda, enterrat i mig abandonat. Reyes s’endú l’escarabat a casa, perquè està força encuriosit. Aquella nit, l’escarabat cobra vida, i s’adhereix a la base de la columna vertebral de Jaime, i que li proporciona un vestit-armadura extraterrestre amb el qual pot augmentar la seva força i velocitat, així com la creació d’armes, ales i escuts.

Zev Foreman exercirà com a productor executiu per aquest projecte de Warner/DC. Serà el primer superheroi llatí en debutar a la gran pantalla com a protagonista.

‘Blue Beetle’ encara no compte amb data d’estrena.  



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada