Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 5 de desembre del 2018

'Shang-Chi'.


Des de Deadline, ens informen de que Marvel Studios prepara una pel·lícula del heroi asiàtic Shang-Chi.

Marvel Studios està desenvolupant el film amb el guionista asiàtic-americà Dave Callaham (‘Wonder Woman 1984’, ‘Spider-Man: Into the Spider-Vers’) per escriure’n el guió. Per a la direcció també estarien buscant un director asiàtic o asiàtic-americà.

Amb aquest film busquen tenir el mateix impacte que varen obtenir amb ‘Black Panther’, amb la població africana o afroamericana, amb el director Ryan Coogler i el guionista Joe Robert Cole.

Callaham te experiència en l’apartat de superherois i en el món de les franquícies. Com ja he dit ha treballat recentment amb Patty Jenkins i Geoff Johns, en l’escriptura del guió de Wonder Woman 2, ‘Wonder Woman 1984’, i escriurà el guió de ‘Spider-Man: Into the Spider-Vers 2’. També va escriure l’esborrany inicial de ‘Zombieland 2’, que començarà producció el pròxim mes de Gener, i ha creat i produït la sèrie d’acció i humor ‘Jean-Claude Van Johnson’, per a Amazon, amb Van Dame com el seu protagonista. També va crear la franquícia protagonitzada per Sylvester Stallone, ‘The Expendables’, així com el reboot de ‘Godzilla’ per a Legendary.

‘Shang-Chi’ va aparèixer per primer cop en l’especial de Marvel Edition #15 al desembre de 1973, va néixer de la mà de Steve Englehart i Jim Starlin.

‘Shang-Chi’ encara no compte amb data d’estrena.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada