Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dilluns, 17 de desembre del 2018

'The Dark Crystal: Age of Resistance'.


Netflix, ha donat a conèixer avui el repartiment de veus i algunes imatges, de la sèrie ‘The Dark Crystal: Age of Resistance’, coincidint amb el 36è aniversari de l’estrena del film original, ‘The Dark Crystal’, la qual serà una “precuela”, a traves de la història de tres membres de la raça dels Gelfling.

L’argument és el següent: “El món de Thra s’està morint. El vidre de la veritat està en el cor de Thra, una font de poder fora de mida. Però està feta malbé, corrompuda per malvats Skeksis, i una malaltia que s’estén per tota la terra. Quan tres Gelfling descobreixen la terrible veritat darrera del poder dels Skeksis, es desenvolupa una aventura a mesura que s’encenen els focs de la rebel·lió i comença una batalla èpica per el planeta”.

De les següents imatges, les veus corresponen a Taron Egerton, Anna Taylor-Joy i Nathalie Emmanuel; Rian, Brea i Dee, respectivament.  




A aquest actors principals els acompanyen també: Mark Hamill, Andy Samberg, Keegan-Michael Key, Simon Pegg, Jason Isaacs, Ralph Ineson, Ólafur Darri Ólafsson, Harvey Fierstein (que posaran veu a Skeksis i Mistics, les altres dos races enfrontades i agermanades per el control del planeta).

A més de Alicia Vikander, Caitriona Balfe, Natalie Dormer, Eddie Izzard, Mark Strong, Toby Jones, Harris Dickinson, Shazad Latif i Theo James, que posaran veu a altres Gelfings.

Dirigida per Louis Leterrier i amb producció de Lisa Henson. Estrena 2019.

Des de Netflix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada