Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dilluns, 3 de desembre del 2018

'The Outsider'.

Des de THR, ens informen de que HBO ha anunciat avui l'adaptació a la petita pantalla, de la recent novel·la de Stephen King, 'The Outsider', publicada aquest mes de Maig.

'The Outsider' és la història d'un horrible crim que ha succeït a la ciutat de Flint. Un nen ha aparegut mort en terribles circumstàncies i l'agent de policia Ralph Anderson deté el sospitós més provable, l'entrenador de beisbol del nen, Terry Maitland. Sembla un cas obert i tancat perquè els testimonis estan convençuts de que Maitland conduïa la furgoneta a la que va pujar el nen per últim cop, però Maitland nega amb tanta vehemència la seva culpa que Anderson sospita que quelcom fa mala olor. Després d'unes 200 pàgines de tràmits, el llibre va derivant cap al terror fantàstic i mostra la seva connexió amb altres relats de King.

La sèrie estarà protagonitzada per Ben Mendelsohn –tot i que no diu a qui interpretarà- i comptarà amb Jason Bateman per a dirigir dos episodis (Bateman ja va dirigir alguns de 'Arrested Development' i 'Ozark'). De la producció s'encarregarà Marty Bowen, responsable de 'Mr. Mercedes' (Mendelsohn), i Richard Price, que coordinarà l'adaptació de la novel·la.

Des de THR.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada