Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 19 de desembre del 2018

'The Conjuring 3'.


El productor i director James Wan ha parlat per a Bloody Disgusting, sobre la tercera entrega de la saga ‘The Conjuring’, confirma que aquesta seqüela serà diferent als spin-off.

‘The Conjuring 3’, es tornarà a basar en un fet real, es centrarà en un home condemnat per un assassinat, el qual al·lega que el va cometre quan estava posseït. Wan ha dit: “Crec que es la primera vegada en la història dels Estats Units on l’acusat va utilitzar les possessions com una rao, com una excusa”.

Wan va parlar més en profunditat sobre les pel·lícules de ‘The Conjuring’, que es basen en els arxius de Ed i Lorraine, pel qual els films “es basen més en l’aspecte real dels Warren originals”. Mentre que els seus spin-off, com ara ‘Anabelle’ i ‘The Nun’, donen llibertat als directors perquè “creïn les seves històries”. Wan vol per això, que la saga ‘The Conjuring’, mantingui l’essència dels dos primers films, del qual es va inspirar en els arxius reals per iniciar la franquícia.

En un principi ‘The Conjuring 3’, tenia previsió de començar la producció durant el 2019, per estrenar-se al 2020. Amb el guionista de ‘The Conjuring 2’, David Leslie Johnson, que retornava per escriure el guió de la tercera entrega. Patrick Wilson i Vera Farmiga estan preparats per aquesta seqüela, recordem que també apareixeran en la tercera entrega del spin-off de ‘Anabelle’.

Michael Chaves seria el director escollit per a dirigir aquesta tercera entrega. Chaves, te pendent d’estrena un altre producció de James Wan, ‘The Curse of La LLorona’, estrena prevista per al 19 d’Abril de 2019.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada