Estrena Destacada

'Godzilla y Kong: El Nuevo Imperio'.

'Godzilla y Kong: El Nuevo Imperio'.
Estrena 27/03/24

dilluns, 17 de desembre del 2018

'Annabelle 3'.

L’encara fotògraf, Justin Lubin, a pujat a Instagram una fotografia anunciant l’inici de producció de ‘Annabell 3’, la sisena pel·lícula de la saga ‘The Conjuring’. Dirigida per Gary Dauberman, el film te fixada la data d’estrena per al pròxim 03 de Juliol de 2019.

‘Annabell 3’, encara sense subtítol, es torna a centrar en la nina endimoniada, que en aquesta ocasió ja està en possessió dels investigadors Ed i Lorraine Warren. McKenna Grace interpretarà a la filla del matrimoni Warren, Judy Warren, que serà atacada per la Annabelle juntament amb les dues mainaderes adolescents, després de que els Warren la portin a casa per afegir-la a la col·lecció d’objectes estranys que tenen en una habitació. Madison Iseman i Katie Sarife seran les dues mainaderes que jugaran amb Judy Warren.

L’univers ‘The Conjuring’ creat per James Wan, inclou els films spin-off, ‘Annabelle’ i ‘Anabelle: Creation’, i la recent estrenada aquest any ‘The Nun’. L’any passat ja es va anunciar també un altre spin-off basat en aquest univers, ‘Crooked Man’, mentre que alhora està desenvolupant la tercera entrega de ‘The Conjuring.

Gary Dauberman, es qui està al darrera dels guions dels spin-off, però aquest cop es posarà davant de les càmeres, debutant amb ‘Annabelle 3’. Dauberman també ha escrit ‘The Nun’, la qual es va estrenar el passat 07 de Setembre. També va escriure el guió del èxit de New Line ‘It’ i també ha col·laborat en l’escriptura de la seva seqüela, ‘It: Chapter two’.

‘Annabelle’ va estar dirigida per John R. Leonetti, la qual va recaptar 257M$ a nivell global havent costat 6,5M$, la segona entrega ‘Anabelle: Creation’ va estar dirigida per David F. Sandberg i va recaptar 306,5M$ a nivell global havent costat 15M$.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada