Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dilluns, 10 de desembre del 2018

'Sonic the Hedgehog'.

Paramount Pictures, ha donat a conèixer el primer cartell en moviment de l’adaptació del eriçó més famós de les consoles, ‘Sonic the hedgehog’. En aquest film barreja d’animació 3D i actors reals (com ara ‘Pokémon Detective Pikachu’), Ben Schwartz (‘Parks and Recreation’, ‘House of Lies’) serà el que li posi veu al eriçó blau.

Podem veure el cartell en moviment gràcies a IGN.

En el repartiment de carn i ossos, hi podem trobar a Jim Carrey interpretant al malvat Dr. Robotnik/Eggman, principal enemic de Sonic, James Marsden com a Tom Wachowski, un policia que s’unirà a Sonic per lluitar contra el Dr. Robotnik, Adam Pally (‘The Mindy Project’, ‘Iron Man 3’), serà el comissari de policia, també hi podem trobara Tika Sumpter i Natasha Rothwell. Neal McDonough (‘Captain America: The First Avenger’), Sumpter i Rothwell, per ara no se sap quin paper tindran.

‘Sonic the Hedgehog’ adaptara el món dels videojocs, on Sonic anirà a la recerca de les esmeraldes del Chaos, per lliurar una batalla amb el Dr. Robotnik. No serà el primer cop que veiem a Sonic a la gran pantalla, ja l’hem pogut veure a ‘Wreck-it Ralph’ i a ’Ready Player One’.

Dirigeix Jeff Fowler (‘Gopher Broke’), amb un guió de Patrick Casey, Josh Miller i Oren Uziel. Neal H. Moritz fundador de Original Film, serà el productor d’aquesta adaptació.

‘Sonic the Hedgehog’, te fixada la data d’estrena el pròxim 15 de Novembre de 2019 a USA.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada