Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 7 de desembre del 2018

'Men in Black International'.

Chris Hemsworth, ha compartit en el seu twitter personal la primera imatge del spin-off de ‘Men In Black’, ‘Men In Black International’.

Dos dels protagonistes de ‘Thor: Ragnarok’, Chris Hemsworth i Tessa Thompson, es tornen a reunir en aquest projecte, interpretant al Agents H i M, respectivament.

En aquesta ocasió, Will Smith i Tommy Lee Jones no reprendran els seus respectius papers de Agent J i Agent K. De totes maneres, ‘Men in Black Interantional’ continuarà amb el mateix univers de ficció. Els Agents H i M formen par de la branca londinenca de MIB, l’oficina estarà dirigida per Liam Neeson. H i M hauran de resoldre en aquesta ocasió un misteriós assassinat amb repercussions globals.

Emma Thompson reprendrà el mateix rol que tenia a ‘Men in Black 3’, Agent O. Rebecca Ferguson (‘Mission: Impossible-Fallout’) s’ha incorporat al càsting, en el que també hi són Kumail Najiani i Rafe Spall, dirigeix aquest spin-off F. Gary Gray (‘The Italian Job’, ‘Law Abiding Citizen’ o ‘The Fate of the Furious’), amb un guió de Art Marcum i Matt Holloway.

'Men in Black International', te fixada la data d'estrena per al pròxim 14 de juny de 2019 a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada