Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 21 de desembre del 2018

'Bad Boys for Life'.


Des de Variety, ens informen de que Vanessa Hudgens (‘The Princess Switch’, ‘Second Act’), Alexander Ludwig (‘The Hunger Games, ‘Lone Survivor’) i Charles Melton (‘Riverdale’, ‘American Horror Story’), s’incorporaran al repartiment de ‘Bad Boys for Life’, juntament amb Will Smith i Martin Lawrence.

En la tercera entrega de la saga ‘Bad Boys’, Hudgens, Ludwig i Melton estaran integrats a una Unitat Especial moderna, que tindrà diferències amb la vella escola que formen els ‘Bad Boys’ (Smith i Lawrence), quan sorgeix una nova amenaça a Miami.

Encara no se sap l’argument principal del film, però segurament en podrem saber alguna cosa quan comenci la producció el pròxim mes de Gener, amb vistes per a una estrena el 17 de Gener de 2020.

Les dues primeres entregues, van ser dirigides per Michael Bay. Ara Adil El Arbi i Bilall Fallah, prenen les regnes de la tercera entrega, amb un guió de Peter Craig -que ja va escriure’n el guió de la segona entrega-; amb Joe Carnahan (‘Narc’, ‘Smokin’ Aces’) i Chris Bremner. Jerry Bruckheimer reprendrà el seu rol com a productor. Doug Belgrad també en serà el productor i Smith, Barry Waldman, Mike Stenson, Chad Oman i James Lassiter en seran productors executius.

Des de Variety.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada