Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dissabte, 1 de desembre del 2018

'Pinocchio Live Action'.


Des de The Hollywood Reporter, ens informen de que Disney prepara un altre adaptació dels seus clàssics a imatge real, ‘Pinocchio’. I ja ha començat a buscar a actors per aquest clàssic, el primer en entrar en negociacions i per un dels papers principals és Tom Hanks, que interpretaria al creador del propi Pinocchio, Geppetto.

El director Paul King (‘Paddington’ 1 i 2), que també està associat al projecte de ‘Willy Wonka’, ha estat l’escollit per a dirigir aquesta adaptació.

Estrenada l’any 1940, ‘Pinocchio’ va ser el segon film animat de la companyia del ratolí, la primera adaptació animada de Disney va ser l’any 1937, ‘Snow White and the Seven Dwarfs’ (‘Blancanieves y los Siete Enanitos’). Amb ‘Pinocchio’ va adaptar la història del autor Italià Carlo Collodi, sobre un nino de fusta creat per un ancià anomenat Geppetto, el qual va cobrar vida gràcies a una fada que li diu que es convertirà en un nen si demostra valentia.

Els productors de fotografia seran Chris Weitz i Andrew Miano, el guió correra a càrrec del propi King, Weitz i el col·laborador de King en les dues entregues de ‘Paddington’, Simon Farnaby.

Paral·lelament a aquest projecte, com ja vaig informar en el seu dia hi ha el d’una pel·lícula en stop-motion del mateix personatge, en aquesta ocasió dirigida per Guillermo del Toro per a Netflix.

Per la seva banda, Hanks es troba immers en el rodatge del biopic ‘Mr. Rogers’ produïda per Sony. I a tornat a posar veu a Woody per a Toy Story 4.

Des de THR.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada