Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 30 de novembre del 2018

'Blade Runner: Black Lotus'.

Ho avançava Showbiz 411 el mes de Setembre i ara es confirma. Crunchyroll i Adult Swim han arribat a un acord amb Alcon Television Group per produir i distribuir ‘Blade Runner: Black lotus’, una sèrie animada inspirada en ‘Blade Runner’. Adult Swim tindrà els drets mundials, excepte a Àsia, per distribuir la sèrie de 13 episodis, que s’emetrà en el bloc de programació d’anime Toonami.
 Crunchyroll, un servei de streaming centrat en l’anime, gestionarà la distribució mundial per a la seva comunitat de més de 45 milions de usuaris registrats i 2 milions de subscriptors de pago.

La sèrie estarà produïda per l’estudi d’animació Sola Digital i dirigida per Shinji Aramaki (‘Appleseed’) i Kenji Kamiyama (‘Ghost in the Shell: Stand Alone Complex’). En l’equip creatiu hi podem trobar a Shinichiro Watanabe (‘Cowboy Bebop’), responsable de dirigir el seu dia els curts que precedien ‘Blade Runner 2049’, ‘Blackout’.

          

Cada episodi constarà de 30 minuts. Els productors han confirmat que la història succeirà l’any 2032, 17 anys abans de la seqüela de Denis Villenueve.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada