Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 17 de novembre del 2018

'Devil May Cry'.

A finals del mes passat, el productor Adi Shankar va avançar que estava preparant una nova adaptació a sèrie d’un videojoc, com ja va fer amb Castelvania per a Netflix. The Wrap creia que era l’adaptació del Zelda i així ho publicava a la seva web. Shankar va prometre que  diria de quin projecte es tractava a dia d’ahir.

Doncs el videojoc en qüestió que adaptarà es: ‘Devil May Cry’. La franquícia de videojocs de Capcom, que no trigarà gaire ha estrenar la cinquena entrega, veurà la llum en forma de sèrie animada per a la plataforma de streaming.

Per acabar de confirmar-ho, Shankar ha penjat la següent imatge en el seu instagram. Devil May Cry estarà finançada en gran part pel propi productor –que recentment va anunciar una tercera entrega de Castelvania- lo que el concedirà en principi, una amplia visió creativa, explica a IGN.


 Devil May Cry és la història de la família Sparda, un poderós dimoni que es posa al costat dels humans contra el governant del inframón, Mundus. Sparda s’enamora d’una humana amb la que te dos fills, Dante i Virgil, cadascun amb una idea molt particular sobre el destí de la humanitat. Shankar va prometre l’adaptació de quelcom icònic, e icònic ho és ja que el videojoc du una trajectòria de 17 anys. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada