Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 14 de novembre del 2018

'Black Hammer'.


Des de DHD ens informen de que Legendary Entertaiment s’ha fet amb els drets de ‘Black Hammer’, el còmic de Jeff Lemire i Dean Ormston, amb la idea de desenvolupar alguna pel·lícula o sèrie d’aquesta obra. Un apunt abans de continuar amb la noticia, i es que Legendary Entertaiment va ser comprada el 2016 pel conglomerat xinés Wanda Dalian Group, qui ara i segons Reuters està pensant en vendre una part de les accions per pressions del govern xinés.

L’obra es un còmic de súper herois. Concretament, un còmic sobre un grup de súper herois homenatge a grans icones en paper –el forçut Abraham Slam, la nena maravella Golden Gail, el científic Colonel Weird, la fetillera (hechicera) Madame Dragonfly i Barbalien, que com el seu nom indica, és un alien- atrapats, després d’un ferotge combat contra un enemic anomenat Anti-Dios, en un poble de mala mort anomenat Rockwood on el temps sembla haver-se detingut en sec...fins que entra en acció Lucy Weber, la filla del líder del grup i l’heroi més llegendari de tots: Martillo Negro.



Com sol ser habitual en aquesta classe d’acords, Lemire i Ormston exerciran de productors executius, segons el comunicat oficial des de DHD, sense mes detalls. Cal dir que ha estat tal l’èxit de Black Hammer, que a part d’haver guanyat un Eisner a la millor sèrie, ha generat uns quants derivats que podrien donar joc si te èxit la sèrie original.

Des de DHD.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada