Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 29 de novembre del 2018

'Console Wars'.


Des de la web Nerdist, ens informen de que es reprèn el projecte de ‘Console Wars’. Fa uns sis anys que existeix aquest projecte, l’adaptació del llibre de Blake Harris sobre la competència que va dominar els mercats dels videojocs durant els anys 90, entre Sega i Nintendo. Ahir va tornar a agafar embranzida, amb certs canvis: el que anava a ser en un principi un llargmetratge, aprofitant l’impuls de ‘The Social Network’, de David Fincher, serà ara un sèrie limitada.

Alguns noms es mantenen, com els de Scott Rudin, Seth Rogen i Evan Goldberg, productors d’aquesta adaptació, implicats en el projecte des dels inicis. Altres són nous, com és el cas del director anunciat: Jordan Vogt-Roberts (‘Kong: Skull Island’), encarregat de dirigir tots els episodis –un nombre encara no especificat-. Mike Rosolio s’encarregarà d’escriure l’episodi pilot. Falta per concretar la resta de guionistes.

El llibre està basat en l’etapa de Tom Kalinske al capdavant de la divisió estatunidenca de Sega, càrrec que assumeix poc després d’abandonar Mattel, companyia de la que va ser conseller delegat. Al llarg de les seves pàgines som testimonis de la creació de la mascota de la companyia, Sonic, amb l’ajuda del president de Sega Enterprises i amic, Hayao Nakayama, i la rivalitat entre les dues grans consoles de 16 bits de tota una generació, la Super Nintendo i la Megadrive, la entrada en escena de Sony en el mercat i la relació entre aquest gegant electrònic i ambdues companyies, oportunitats perdudes, somnis inabastables i el pas del temps.

La producció general, anirà a càrrec de Legendary pictures amb la intenció de donar-li a tot aquest material un to a mitges entre ‘The Social Network’ i la sèrie ‘Halt and Catch Fire’, com informa la mateixa web –subsidiària de Legendary, així que més de primera mà no pot ser aquesta noticia-.

Des de Nerdist.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada