Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 23 de novembre del 2018

'My Best Friend's Exorcism'.


Des de THR, ens informen de que Endeavor Content (‘Killing Eve’, ‘Colette’), ha adquirit els drets de la novel·la de terror del 2016 ‘My Best Friend’s Exorcism’, escrita per Grady Hendrix, per adaptar-la a la gran pantalla.

Segons el mitjà de comunicació Christopher Landon, director i guionista de ‘Happy Death Day’, produirà conjuntament amb Ellen Goldsmith-Vein de Gotham Group. Landon està en el procés d’adaptació de la novel·la.

Quirk Books, l’editorial de la novel·la, així com de ‘Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children’ –de la qual Tim Burton en va fer una adaptació el 2016, amb Eva Green, Asa Butterfield i Samuel L. Jackson en el repartiment principal-; o també la novel·la ‘Pride and Prejudice and Zombies’ –de la qual també hi va haver una adaptació l’any 2016, amb Lily James, Sam Riley, Jack Huston i Bella Heathcote en el repartiment principal-, produirà per primer cop una de les seves novel·les.

Jenna Lamia, escriptora de ‘Awkward’ i ‘90210’, s’encarregarà d’escriure’n el guió de l’adaptació que està fent el propi Landon, i la pròpia escriptora Grady Hendrix estarà per supervisar el guió.

L’acció es desenvolupa l’any 1988, on segueix la relació de dos grans amigues, Abby i Gretchen. Després d’una nit en el que tot surt absolutament malament, Gretchen comença a actuar d’una forma un tant estranya, en la que la seva amiga Abby comença a sospitar que ha estat posseïda per el diable. Les dues amigues hauran d’afrontar una pregunta difícil: És la seva amistat el suficientment forta com per a vèncer el diable?

Endeavor Content cofinançarà el film i serà l’encarregada de la distribució mundial.

‘My Best Friend’s Exorcism’ encara no te data d’estrena.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada