Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 30 de novembre del 2018

'Star Wars: Galaxy of Adventures'.

Avui divendres, a StarWarsKisd.com, el canal de Youtube dedicat a Star Wars, estrenarà la sèrie animada ‘Star Wars: Galaxy Adventures’, que ens ensenyarà uns curts animats amb breus històries extretes dels episodis I al VI. Amb una animació que mostra una acció realment fascinant, però enormement allunyada de l’acció que podíem veure per exemple en els episodis del IV al VI, pretent arribar a generacions que no van veure la primera trilogia. Aquests curts ens acostaran a moments clau de la saga Skywalker per acabar finalment l’any vinent en la seva conclusió, amb l’episodi IX.

Starwars.com ho descriu de la següent manera:

“Els primers sis curtmetratges combinen diàlegs, música i efectes de so originals amb noves animacions, i afegits divertits i educatius dissenyats per ajudar als fans mes antics, als pares i altres mestres a donar la benvinguda als nens en la seva vida per explorar la galàxia molt, molt llunyana. Curts addicionals amb personatges preferits dels fans debutaran al Desembre, amb llançaments regulars al llarg del 2019”.

En paraules de James Waugh, vicepresident de Lucasfilm per al contingut i la estratègia de la franquícia:

“Amb ‘Galaxy of Adventures’, volíem crear algo que permetés als pares ajudar als seus fills a donar el seu primer pas cap a un mon molt més gran, estiguin llestos per ensenyar-los als seus fills les pel·lícules o simplement perquè volen trobar noves formes de explorar el contingut. Ens permet profunditzar en els moments, explicar històries senzilles, sense les necessitats d’una estructura narrativa tradicional: permet als creadors jugar més, experimentar més. Crear contingut que sigui descarat per als nens en aquest format animat únic, va permetre que els nous moments evolucionessin a partir dels vells, noves formes de veure el contingut i, en última instància, expandint el potencial de com hauria de veure i sentir-se Star Wars. Esperem que ampliï horitzons dels joves de tot arreu en el seu camí per convertir-se en Padawans i, en última instància, en Cavallers Jedi”.  

          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada