Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 8 de novembre del 2018

'Jonny Quest'.



Via The Wrap, ens arriba la noticia de que Warner Bros. (com ja vaig dir en una noticia anterior), prepara un altre adaptació/re-invenció de les propietats que te en cartera de Hanna-Barbera.

Mentre te en desenvolupament ‘Tom & Jerry’, ‘The Jetsons’, ‘Wacky Races’, ara prepara una versió de la sèrie animada, d’acció i aventures ‘Jonny Quest’, que dirigirà Chris McKay (‘The Lego Batman Movie’).

No hi ha detalls del projecte, en l’apartat de si serà adaptada en forma de Live Action o Animació a la gran pantalla, però d’alguna manera ressuscita una idea de Robert Rodriguez que va estar pensant durant forces anys, però sense resultats: dur al jove aventurer a la gran pantalla.

Fa dos anys el projecte estava en mans de Scott Derrickson, però finalment es va decidir a rodar per a Marvel ‘Dr. Strange’, el to era el d’una pel·lícula de ‘Spy Kids’, fet que Rodriguez ja estava provablement finalitzant la seva incorporació a ‘Alita: Battle Angel’, i s’havia limitat a co-escriure una versió amb Terry Rossio (‘Aladdin’, ‘Pirates of Caribbean’).

Jonny Quest segueix les aventures del protagonista que dona nom a la sèrie. Jonny –que en la sèrie animada dels 60’s va posar-li veu l’actor Tim Matheson (‘Buried Alive’ 1990 o ‘The West Wing’) viatge per tot el món acompanyat del seu pare, el doctor Brenton Quest, el seu germanastre Hadji, l’agent Race Bannon i el gos Bandit.

Recordem que McKay està associat al projecte d’una futura adaptació de ‘Nightwing’, que podria trigar força a veure la llum, si es que li donen llum verda. El director també te pendent de rodar una nova adaptació de ‘Dungeons and Dragons’ per a Paramount.

Des de The Wrap.


Chris McKay

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada