Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 17 d’octubre del 2018

'Hanna-Barbera'.

Des de Variety, ens informen de que Warner Bros. reactivarà la seva secció animada amb el retorn dels seus clàssics de Hanna-Barbera però en versió Live Action. Fa mes i mig s’anunciava l’adaptació a imatge real del clàssic ‘Coyote vs Road Runner’, però en aquesta ocasió el Coyote s’enfrontarà a la companyia A.C.M.E, la que el subministra de tots els artefactes per poder atrapar al Correcamins, en el film que durà per nom ‘Coyote Vs. Acme’. L’any 2001, Warner Bros. va adquirir els drets dels dibuixos animats, després de que el lloc històric del estudi estigues apunt d’acabar sota una bola de demolició.

En aquests moments Warner Bros. te en cartera cinc projectes més a part del de ‘Coyote Vs. Acme’, ‘Tom i Jerry’ que barrejarà imatge real i CGI, que dirigirà Tim Story (Director de la primera ‘Fantastic Four’), ‘Scooby-Doo’, ‘Flinstone’, ‘The Jetsons’ i ‘Wacky Races’; projectes que Warner Bros. ha desenvolupat en major o menor mida en el espai televisiu i a petita escala.

‘Scooby-Doo’ te prevista l’estrena durant el primer trimestre del 2020 sota la producció de Chris Columbus i dirigida per Tony Cervone –un professional amb 25 anys d’experiència en l’animació de Warner i especialment en ‘Tom i Jerry’), amb un guió de Kelly Fremon Craig, la directora i guionista de ‘The Edge of Seventeen’.

Les tres següents encara es troben en fase preliminar, tot i que ‘The Jetsons’ es troba en mans del director Conrad Vernon, responsable de ‘Sausage Party’, per ara com a productor.

Aquests cinc projectes es sumen a la ja anomenada ‘Coyote Vs. Acme’ i a la seqüela ja en marxa de ‘Space Jam’ protagonitzada aquest cop per LeBron James i que produeix Ryan Coogler. I en la part final de la noticia de Variety diu: adaptacions animades propietat de DC amb possible estrena cinematogràfica –al estil de ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’ de Sony-.

Des de Variety.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada