Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 17 d’octubre del 2018

'Honest Thief'.


Segons Variety, Liam Neeson i Kate Walsh seran la parella protagonista del thriller d’acció independent ‘Honest Thief’, que dirigirà el co-creador de la sèrie de Netflix ‘Ozark’, Mark Williams.

Neeson interpretarà a Tom Carter, un lladre que va amagar un botí de set milions de dòlars, del seu últim robatori. Aquest botí, el va amagar en un magatzem on treballa com a recepcionista Annie (Walsh), de qui acabarà enamorant-se. Carter disposat a deixar la seva vida de delinqüent, s’entrega a la policia, però el seu cas recau en mans d’un agent del FBI corrupte que te la intenció de quedar-se amb el seu botí i enfonsar-lo a ell.

Williams també exercirà com a productor juntament amb Craig Chapman, Tai Duncan i Myles Nestel de Solution Entertaiment Group. Solution “vendrà” el Film al American Film Market, que inicia la seva edició d’enguany el pròxim 31 d’Octubre a Santa Monica, Ca. per a tal de buscar distribuïdora.

A Neeson el podrem veure pròximament en els films ‘Widows’, dirigida per Steve McQueen i ‘The Ballad of Buster Scruggs’ dels germans Coen.
Walsh es protagonista a la sèrie ’13 Reasons Why’ i interpreta a la Dra. Addison Montgomery a ‘Grey’s Anatomy’ i a ‘Private Practice’ spin-off de ‘Grey’s Anatomy’.

‘Honest Thief’ encara no compte amb data d’estrena.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada