Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dilluns, 22 d’octubre del 2018

'Pinocchio'.

Des de DHD, ens informen de que Netflix ha donat llum verda al projecte de Guillermo del Toro, es tracte ni més ni menys que la versió en stop-motion de ‘Pinocchio’, un film que el director mexicà tenia en ment des de feia anys.

A continuació el concept art que es va publicar en el seu moment, és de Gris Grimly, i basat en la seva pròpia adaptació il·lustrada –Grimly estava posicionat per ser el director d’aquesta adaptació mentre que Del Toro només anava a ser el productor, molts entrebancs ha passat aquest projecte-, que Del Toro pretén mantenir per aquesta nova versió.




Del Toro ha escrit el guió amb Patrick McHale (‘Over The Garden Wall’), i co-dirigirà amb Mark Gustafson (‘Fantastic Mr. Fox’) en la part tècnica. Els titelles del film seran construïts per Mackinnon i Saunders (‘Corpse Bride’).

La història estarà basada en l’original de Carlo Collodi amb un gir d’ambientació: la pel·lícula succeirà en la Itàlia de 1930, semblant el que va fer amb ‘Pan’s Labyrinth’ ambientada en la Espanya Franquista –en la que últimament sembla que hi tornem a ser-.

La producció començarà aquesta mateixa tardor, amb la col·laboració de The Jim Henson Company.

Des de DHD.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada