Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dissabte, 6 d’octubre del 2018

'The Boys'.

Amazon ha publicat el primer tràiler de la seva nova sèrie, ‘The Boys’, adaptació del còmic de Garth Ennis i Darick Robertson, que ens mostra un món on els súper herois són tractats com a “celebrities”. Per això existeix un grup conegut com ‘The Boys’ –liderat per Karl Urban interpretant a Billy Butcher- encarregat de posar fre als súper herois quan aquests travessen els límits i abusen dels seus poders.

Darrera d’aquesta adaptació estan Seth Rogen, Evan Goldberg ( ‘This is the End’, ‘Predicador’) i el showrunner Erick Kripke (‘Supernatural’), junt al director Dan Trachtenberg (‘10 Cloverfield Lane’) com a responsable del episodi pilot.

En el còmic original, el personatge de Hughie Campbell han “utilitzat” el rostre de Simon Pegg per a donar-li vida. Durant temps Pegg figurava entre els integrants del repartiment quan aquesta adaptació anava a ser una pel·lícula, però amb el pas dels anys, Pegg ja no és el noi juvenil que era i així que va cedir el lloc a un altre actor. Finalment l’encarregat de interpretar a Hughie Campbell és Jack Quaid (Fill de Dennis Quaid i Meg Ryan, vis a ‘Vinyl’), però els responsables de la sèrie han pensat una forma perquè Pegg finalment aparegui a la sèrie, i no és altre que interpretant al pare de aquest, Hughie Campbell Sr.

A continuació el tràiler.

          


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada