Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dilluns, 29 d’octubre del 2018

'Shingeki no Kyojin'.



Des de Variety, ens informen de que Warner Bros. torna a comptar amb el director Andy Muschietti (‘It’ & ‘It: Chapter 2’), per dirigir l’adaptació a imatge real del anime/manga ‘Attack on Titan’ ( Shingeki no Kyojin ).

El material original està dibuixat i escrit per Hajime Isayama, i ens du a un món amenaçat per gegantins i deformes humanoides coneguts com els Titans. Les ciutats emmurallades compten amb una força addicional de protecció: equips de guàrdies capacitats amb un sistema de desplaçament que els permet escalar a tota velocitat fins arribar a l’únic punt feble conegut de aquestes criatures: la seva nuca.

El que sembla com una eterna situació de escac s’esberla quan els titans aconsegueixen envair la ciutat en la que viu el protagonista, el jove Eren Yager, en el qual el seu primer enfrontament acaba en catastròfiques primer, i sorprenent després, conseqüències.

La producció anirà a càrrec de David Heyman, responsable de les pel·lícules de ‘Harry Potter’ i Masi Oka, encarregat de produir la adaptació a imatge real de ‘Mega Man’.

Des de Variety.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada