Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dissabte, 27 d’octubre del 2018

‘Killers of the Flower Moon’.


Des de Variety ens informen de que aquest dimecres passat, la productora Imperative Entertaiment, que l’actor Leonardo DiCaprio i el director Martin Scorsese ja s’han incorporat en el que serà el pròxim projecte junts: la adaptació de ‘Killers of the Flower Moon’, un llibre de David Grann que començaran a reodar quan els dos acabin els seus respectius projectes, per la banda de DiCaprio, en aquests moments esta rodant sota les ordres de Quentin Tarantino ‘Once Upon a Time in Hollywood’ i pel que fa a Scorsese ‘The Irishman’ amb Robert De Niro i Al Pacino al cap davant d’aquest film.

‘Killers of the Flower Moon’, ens du a l’Oklahoma dels anys 20, en el boom de la industria petrolera estatal, una que converteix la població indígena de la tribu dels Osage en una de les més riques dels Estats Units. No dura massa. Una sèrie de crims esgarrifants comencen a sacsejar el territori, tots ells dels nadius propietaris.  

La investigació marca l’ascens entre les files del poder del emergent J. Edgar Hoover, qui en l’últim moment es convertiria en director del FBI. DiCaprio segurament interpreti al home que estarà al cap davant de la investigació: l’ex-ranger Tom White.

El disseny de producció estarà a càrrec de Dante Ferretti, qui ja va anunciar la seva incorporació al projecte l’any passat, quan ja es donava per fet la incorporació del actor i director.

El rodatge començarà el pròxim estiu.

Des de Variety.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada