Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 24 d’octubre del 2018

'Pirates of the Caribbean reboot'.


Disney es planteja el reinici de la franquícia de ‘Pirates of The Caribbean’ de mans dels guionistes de ‘Deadpool’.

Bé ampliem informació: des de DHD, ens informen de que l’estudi s’ha reunit amb Rhett Reese i Paul Wernick (‘Deadpool’ & ‘Deadpool 2’) per a que presentin un esborrany del que seria el reinici de la franquícia.

El mitja estatunidenc confirma a Jerry Bruckheimer com a productor, igual que en l’anterior franquícia. El que no es sap es si estarà Johnny Depp, tampoc es segur que tornin a trucar a Gore Verbinski per a que dirigeixi, tampoc es sap ni el lloc ni el temps exacte on situaran aquesta nova entrega, d’una franquícia que en els últims 14 anys ha donat uns beneficis de taquilla de 4.500 milions de dòlars a les arques de Disney.

La noticia acaba de confirmar el que ja avançava Omega Underground en el mes d’Agost, en una noticia senyalava a Joachim Ronning (‘Maleficent 2’) com a director, en el que seria el seu retorn a la franquícia després de la cinquena entrega.

Tot i que la informació de Omega Underground esta una mica desfasada, ja que nomena com a guionistes a Terry Rossio, Ted Elliot i Jeff Nathanson, veterans de la saga. També hi ha unes declaracions de Bruckheimer en les que diu que no veu una nova entrega de ‘Pirates of the Caribbean’ sense Johnny Depp. Però ja sabem que tot això pot canviar, mentre hi hagi un xec amb molts zeros...

Des de DHD.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada