Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

diumenge, 7 d’octubre del 2018

'Death on the Nile'.



Des de Deadline ens informen de que l’actriu Gal Gadot i l’actor Armie Hammer, s’incorporen al repartiment de ‘Death on the Nile’, continuació de la saga de novel·les de Agatha Christie que va començar amb ‘Murder on the Orient Express’, on segueix les aventures del detectiu Hercule Poirot (Kenneth Branagh).

‘Death on the Nile’ es va anunciar a principis d’any, poc després de l’estrena de ‘Murder on the Orient Express’. La primera entrega de la saga va ser dirigida per el propi Branagh, amb un guió de Michael Green basat en la novel·la d’Agatha Christie. En aquesta segona entrega, Michael Green s’encarregarà de nou del guió i en un principi Kenneth Branagh tornarà a interpretar a Hercule Poirot i també a dirigir-la –tot i que aquest últim detall no està confirmat-.

‘Murder on the Orient Express’ va recaptar a USA 102.826.543$ i 249.963.268$ en la resta del món i un total de 352.789.811$, havent costat 55M$.

A ‘Death on the Nile’ Gadot interpretarà a Linnet Ridgeway Doyle, una millonaria casada recentment amb l’antic promès d’una antiga amiga. Hammer per la seva banda, tindrà un dels papers principals - encara per concretar-, de la trama. En aquesta ocasió Poirot viatge a Egipte de vacances, però al final acabarà investigant un assassinat amb un triangle amorós pel mig. Aquesta novel·la, publicada l’any 1937 per Agatha Christie, ja va tenir una adaptació al cinema l’any 1978 dirigida per John Guillermin amb un guió de Anthony Shaffer, i protagonitzada per: Bette Davis, Angela Lansbury, Maggie Smith, Mia Farrow i David Niven. En aquella adaptació Lois Chiles va interpretar a Linnet Ridgeway Doyle, mentre que Peter Ustinov va interpretar al detectiu Hercule Poirot.

‘Death on the Nile’ te fixada la data d’estrena per al pròxim 20 de Desembre de 2019 a USA.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada